Mokymai – STEAK SUPPLY

Mokymai

Mokymai (foto www)

Vienas pagrindinių „Steak Supply” tikslų – skleisti geros mėsos kultūrą Lietuvoje. Taip gimė mokymai mėsos mylėtojams ir prisiekusiems steiko gerbėjams. Juose atskleisime viską, ką reikia žinoti apie gerą jautieną, išmokysime ją atpažinti, papasakosime kaip skirtingi gyvulių auginimo būdai lemia mėsos kokybę, supažindinsime su skirtingais kepsnių tipais ir jų ruošimo bei gardinimo būdais.

Interaktyvių kursų metu dalyviai yra mokomi teisingai išpjaustyti visą jautienos nugarą į skirtingus kepsnius, kurie vėliau yra kepami keliais būdais, ir, žinoma, galima ragauti su derančiu vynu ar alumi.
Mokymai vyksta ramioje vakaro atmosferoje, todėl ypač tinka praleisti laikui su draugais, bendradarbiais ir giminėmis.

MOKYMŲ PROGRAMA:
1. Apie jautieną – nuo ūkio iki mėsinės. Jautienos mitų griovimas.
2. Išpjaustymas. Visos nugaros išpjaustymas į autentiškus steikus.
3. Pasirinkimas. Nuo mėsinės iki virtuvės.
4. Pasirengimas. Kepimo būdai ir pasiruošimas pagal kepamo kepsnio tipą ir dydį.
5. Kepimas. Keraminis grilis, keptuvė ir „mixed mode“.
6. Ragavimas. Druskos ir prieskoniai.

KADA IR KUR?
Šiems mokymams visuomet tinkamas laikas yra antradienio, trečiadienio ir ketvirtadienio vakarai nuo 20 valandos, „SteakSupply“ mėsinėje-studijoje, įsikūrusioje Linkmenų g. 22, HYPER RIMI prekybos centre.

Dėl mokymų, vykstančių penktadieniais ir šeštadieniais, reikia tartis atskirai.

REGISTRACIJA
Būtina išankstinė registracija.
Mažiausias mokymų dalyvių skaičius – 5 asmenys.

KAINA
Dalyvio mokestis – 25 Eur.
Dalyvio mokestis 10 ir didesnėms žmonių grupėms – 20 Eur.
Mėsa ir gėrimai įkainuojami atskirai parduotuvės kainomis.

KONTAKTAI
Ugnė
El.p. ugne@steaksupply.lt
Tel. +370 6 004 2554

Liucija
El.p. liucija@steaksupply.lt
Tel. +370 699 99467