Prieskonių mišinys avienai
Prieskonių mišinio avienai receptą sukūrė perfekcionistai vokiečiai.
Įvairios, aukščiausios kokybės žolelės ir prieskoniai maišomi rankomis, tiksliomis, iki šiol paslaptyje laikomomis, dalimis.
Ypatinga skonių ir kvapo dermė unikali tuo, jog šiuo mišiniu tinka gardinti visas avienos dalis ir patiekalus iš jos. Iškeptą mėsą tereikia apibarstyti jau paruoštu prieskonių mišiniu ir patiekti – aviena tuoj pat sugers žolelių ir prieskonių eterinius aliejus, atskleisiančius ir paryškinsiančius geriausias mėsos savybes bei skonius.
Šį prieskonių mišinį galima naudoti ir pastos ruošimui – kelis arbatinius šaukštelius prieskonių sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir šia mase ištrinkite avieną prieš pat kepimą – mėsai iškepus, jos skaninti papildomai nebereikės!
Prieskonių mišiniu taip pat galima gardinti daržovių troškinius, o žolelėmis paskaninus varškės pagardus – jie puikiai tiks prie virtų ar keptų bulvių.