Dešrelės su maskarpone ir rozmarinais pagardinta polenta - STEAK SUPPLY

Dešrelės su maskarpone ir rozmarinais pagardinta polenta

Reikės:
- brandintos jautienos dešrelių iš „Steak Supply"
- 200 ml kukurūzų kruopų
- 400 ml pieno
- 800 ml vandens
- 200g maskarponės sūrio
- 2 rozmarino šakelių
- druskos pagal skonį

 

Visų pirma, vandenį, pieną ir kukurūzus užverdame puode ir kaitiname ant silpniausios ugnies apie 25-30 minučių.

Kruopoms suminkštėjus, o košei sutirštėjus, įmaišome maskarponę ir rozmariną, tuomet – gardiname druska.

Dešreles pasiruošiame prieš pat patiekiant šį patiekalą. Jas kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus – kiekvienai dešrelės pusei skiriame po minutę.

Draugėn suvedus dešreles ir polentą – skanaujame!

Beje, dešrelėms aplieti ypač tiks svogūnų padažas!

Daugiau receptų