Svogūnų ir alaus padažas - STEAK SUPPLY
Šalotai3

Svogūnų ir alaus padažas

Reikės:
800g svogūnų
50g sviesto
500ml juodojo alaus
30g cukraus
30ml vyno acto
1 kubelio ekologiško jautienos sultinio
1 a/š rūkytos paprikos
maltų juodųjų pipirų

 

Svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais, sviestą ištirpiname keptuvėje.

Ant vidutinės kaitros, vis pamaišant, kol apskrus ir suminkštės, kepame svogūnus.

Visus likusius ingredientus sumaišome puode, užverdame ir gariname tol, kol teliks trečdalis tūrio. Tuomet, įmaišome keptus svogūnus ir pakaitiname dar apie 5-10 minučių.

Padažas, tinkantis su brandintos jautienos didkepsniais, o ypač dešrelėmis – paruoštas!

 

 

Daugiau receptų