Mokymai - STEAK SUPPLY

Mokymai

Mokymai (foto www)

Vienas pagrindinių „Steak Supply” tikslų – skleisti geros mėsos kultūrą Lietuvoje. Taip gimė mokymai mėsos mylėtojams ir prisiekusiems steiko gerbėjams. Juose atskleisime viską, ką reikia žinoti apie gerą jautieną, išmokysime ją atpažinti, papasakosime kaip skirtingi gyvulių auginimo būdai lemia mėsos kokybę, supažindinsime su skirtingais kepsnių tipais ir jų ruošimo bei gardinimo būdais.

Interaktyvių kursų metu dalyviai yra mokomi teisingai išpjaustyti visą jautienos nugarą į skirtingus kepsnius, kurie vėliau yra kepami keliais būdais, ir, žinoma, galima ragauti su derančiu vynu ar alumi.
Mokymai vyksta ramioje vakaro atmosferoje, todėl ypač tinka praleisti laikui su draugais, bendradarbiais ir giminėmis.

MOKYMŲ PROGRAMA:
1. Apie jautieną – nuo ūkio iki mėsinės. Jautienos mitų griovimas.
2. Išpjaustymas. Visos nugaros išpjaustymas į autentiškus steikus.
3. Pasirinkimas. Nuo mėsinės iki virtuvės.
4. Pasirengimas. Kepimo būdai ir pasiruošimas pagal kepamo kepsnio tipą ir dydį.
5. Kepimas. Orkaitė, keptuvė ir „mixed mode“.
6. Ragavimas. Druskos ir prieskoniai.

KADA IR KUR?
Šiems mokymams visada tinkamas laikas vakarai nuo 19val, “Steak supply” mėsinėje – studijoje, įsikūrusioje Linkmenų g. 22, PC Rimi.

Dėl mokymų, vykstančių penktadieniais ir šeštadieniais, reikia tartis atskirai.

REGISTRACIJA
Būtina išankstinė registracija.
Mažiausias mokymų dalyvių skaičius – 10 asmenų.
Dalyvių grupė nerenkama. Laukiame privačių draugų ir kolegų kompanijų.

KAINA
Dalyvio mokestis – 20Eur.
Mėsa ir gėrimai įkainojami atskirai parduotuvės kainomis.

KONTAKTAI
Ugnė (Vilnius)
El.p. ugne@steaksupply.lt
Tel. +370 6 004 2554

Arvydas(Kaunas)
Tel. +370 6 103 6920