„Steak Supply“ brandintos jautienos mėsainiai
Reikės:
– | mėsos paplotėlių iš „Steak Supply“ |
– | bandelių „Imk“ |
– | didelio saldaus svogūno |
– | čederio (cheddar) sūrio |
– | didelio natūraliai auginto pomidoro |
– | kelių gražgarstės lapelių |
– | garstyčių padažo |
Svogūną supjaustome centimetro storio riekelėmis. Jas ant vidutinės ugnies paskrudiname alyvuogių aliejuje.
Tada ruošiame „Steak Supply“ brandintos jautienos kotletukus – kiekvieną pusę kepame 1,5-2 min.
Supjaustome pomidorą, gražgarstės lapelius, pasiruošiame garstyčių padažą.
Burgerį beliko tik sukonstruoti! Ant apatinės pašildytos bandelės užtepame padažo, dedame mėsos paplotėlį, kurį taip pat dar patepame padažu, tuomet dedame čederį, svogūną, pomidorą ir gražgarstės lapelius. Visa tai uždengiame bandele ir skanaujame.