Svogūnų ir alaus padažas - STEAK SUPPLY

Svogūnų ir alaus padažas

Reikės:
- 800g svogūnų
- 50g sviesto
- 500ml juodojo alaus
- 30g cukraus
- 30ml vyno acto
- 1 kubelio ekologiško jautienos sultinio
- 1 a/š rūkytos paprikos
- maltų juodųjų pipirų

 

Svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais, sviestą ištirpiname keptuvėje.

Ant vidutinės kaitros, vis pamaišant, kol apskrus ir suminkštės, kepame svogūnus.

Visus likusius ingredientus sumaišome puode, užverdame ir gariname tol, kol teliks trečdalis tūrio. Tuomet, įmaišome keptus svogūnus ir pakaitiname dar apie 5-10 minučių.

Padažas, tinkantis su brandintos jautienos didkepsniais, o ypač dešrelėmis – paruoštas!

 

 

Daugiau receptų